Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yavru zürafa görmek

Rüyada yavru zürafa görmek

Rüyada yavru zürafa görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, refah düzeyinin artacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, canının derdine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada yavru zürafa gördüyseniz:

  • Gelirlerinizi veya maddi durumunuzu ilgilendiren herhangi bir konuda etkisi olabilecek kişileri etkilemek istiyorsanız daha gayretli olmanız gerekiyor.

Rüyada yavru zürafa görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada zürafa yavrusu görmek rüya sahibinin hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına delalet eder.

Rüyada zürafa ve yavrusu görmek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine alamet eder.

Rüyada denizde zürafa görmek büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, mesleğinde atılım yapacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada zürafa öldürmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına işaret eder.

Rüyada zürafa kesmek mutlu olacağına, kendisini iyi hissedeceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, maddi yükünün artacağına alamet etmektedir.

Rüyada oyuncak zürafa görmek kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine, çok mutlu olacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine inanılır.

Rüyada ölü zürafa görmek ekmeğinin çoğalacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments