Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zümrüt yeşili görmek

Rüyada zümrüt yeşili görmek

Rüyada zümrüt yeşili görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada zümrüt yeşili gördüyseniz:

  • Maddi veya gayrimenkullerle bağlantılı bir konu her an açıklığa kavuşabilir.

Rüyada yeşil zümrüt kolye görmek ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına işarettir.

Rüyada yeşil zümrüt taşı görmek yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, karşılaşılan kötü durumların yakın bir zaman içinde son ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil zümrüt görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına ve iş dünyasında geriye düşeceğine, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil zümrüt yüzük görmek hayatının bir anda allak bullak olacağına, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada zümrüt yeşili elbise giymek onlardan taraf hayır göreceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine inanılır.

Rüyada zümrüt yeşili takı görmek hoş olmayan sözler işiteceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada zümrüt yeşili yüzük görmek çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, kendisiyle de gururlanacağına rivayet eder.

Rüyada zümrüt yeşili görmek sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments