Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil zümrüt taşı görmek

Rüyada yeşil zümrüt taşı görmek

Rüyada yeşil zümrüt taşı görmek sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düze çıkacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, durgunlaşacağına, rahat bir hayat yaşayacağına, yaşanan bu olaydan sonra durumla ilgili olarak tedbir alacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil zümrüt taşı gördüyseniz:

  • Eski bir anı, tanıdık veya olay eski bir fikri tekrar hayatınıza taşıyabilir.

Rüyada yeşil zümrüt taşı görmek hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, makam edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada zümrüt taşlı kolye görmek yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada zümrüt taşı bulmak daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, bazı kişilerle aralarında büyük anlaşmazlıklar yaşanacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına tabir olunur.

Rüyada zümrüt taşı görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına delalettir.

Rüyada zümrüt taş görmek kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zümrüt taşlı küpe görmek ibadete ağırlık verileceğine, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, hasta olacağına inanılır.

Rüyada zümrüt taşlı yüzük görmek Allah’ın hayırlı lütufları ile karşılaşacağına, gelir elde edeceğine, hem ticaret hem de aile hayatında huzurunun baki olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada zümrüt taşlı yüzük takmak hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Itır

Merhaba! Rüyamda her tarafım dağınıklık haldeydi, birileri benden yardım istiyordu ve ben kapıya baktım, kapı sanki çelik ahşap karışıktı ve ortasında zümrüt yeşili taşı vardı baya büyük. Kapıyı gözümün işareti ile açtım kapı açıldı ve içine girdiği zaman kıyamet alameti gibiydi çok korkutucu ve berbattı. Öteki tarafa geçene kadar korku içindeydim dua ediyorum çok zorlanıyordum ve camiden ezan sesini duyduğumda her taraf sakinleşti bende rahatladım. Bir yorumlarsanız çok sevinirim teşekkürler.

Hatice

Bı büyüğümüz üstünde yeşil zümrüt ve kristal taş olan 19 dış veriyor. (zümrüt büyük kristal küçük tas)