Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil zümrüt yüzük görmek

Rüyada yeşil zümrüt yüzük görmek

Rüyada yeşil zümrüt yüzük görmek eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, cesaretinin yerine geleceğine, canının derdine düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil zümrüt yüzük gördüyseniz:

  • Bir ihtimal de, size bir sığınmacı veya tutsak muamelesi yapan kişilerle sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Rüyada yeşil zümrüt yüzük görmek tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada zümrüt yeşili yüzük görmek aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada zümrüt taşlı yüzük görmek iyilik ve güzellik bulacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada zümrüt yüzük takmak rahat bir nefes alacağına, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada zümrüt yüzük almak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, çareyi başka yerlerde arayacağına, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine işarettir.

Rüyada zümrüt taşlı yüzük takmak çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, çok başarılı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada zümrüt yüzük taktığını görmek kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına ve bu dönemde kendisini işe yaramaz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada zümrüt yüzük görmek kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorunlu zamanlar geçirileceğine, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments