Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil zümrüt kolye görmek

Rüyada yeşil zümrüt kolye görmek

Rüyada yeşil zümrüt kolye görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına ve çok büyük üzüntüler yaşadıktan çok sıkıntılar çektikten sonra işlerinde yavaş yavaş iyileşme yaşanacağına ve para kazanmaya devam edeceğine, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, dualarının karşılığını alacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, işlerin her geçen gün daha iyi olacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, aksiliklerin aşılacağına, başarıdan başarıya koşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil zümrüt kolye gördüyseniz:

  • tabiki bunun için harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada yeşil zümrüt kolye görmek başarısının azalacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına işarettir.

Rüyada zümrüt kolye görmek onlardan yana üzüntüye düşeceğine, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, büyük başarıla kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada zümrüt kolye takmak gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada zümrüt taşlı kolye görmek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, sıkıntılı bir işin ardından ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada zümrüt yeşili takı görmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine inanılır.

Rüyada zümrüt yeşili görmek borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine, büyük işlerin ortaya konulacağına yorulur.

Rüyada yeşil zümrüt görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, makbul olan mallar edineceğine, huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil zümrüt taşı görmek her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına, kafasını toparlayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments