Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil zümrüt görmek

Rüyada yeşil zümrüt görmek

Rüyada yeşil zümrüt görmek erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, para kazanmasına da vesile olacağına, kendi işini kurmak için adım atacağına, bazı tartışmalar yaşayacağına, yaşayacağınız maddi sıkıntıları hemen atlatacağınıza, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil zümrüt gördüyseniz:

  • Ne kadar akışına bırakırsanız, o kadar fazla sonuç alabilirsiniz.

Rüyada yeşil zümrüt taşı görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, maddi gücünün yerine geleceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil zümrüt görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, bu nedenle düzeninin bozulacağına ve sahip olduklarının da elinden kayıp gideceğine, çok mutlu günler geçireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zümrüt yeşili elbise giymek helal ekmek yiyeceğine, verimliliğinin artacağına, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına inanılır.

Rüyada zümrüt yeşili görmek aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine alamet eder.

Rüyada zümrüt yeşili takı görmek sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, kafasındaki kuşkuların ve güvensizliğin artacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil zümrüt kolye görmek yaşadığı darlığın son bulacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, şansının ve bahtının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil zümrüt yüzük görmek hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, malvarlığının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada zümrüt yeşili yüzük görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, istediği başarıya kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments