Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zümrüt yeşili elbise giymek

Rüyada zümrüt yeşili elbise giymek

Rüyada zümrüt yeşili elbise giymek çok büyük ve güzel atılımlar gerçekleştireceğine, olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, çevresinin hayırlı kimselerle dolacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, edilen duaların kabul olacağına, işlerinizin bir süre güzel gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada zümrüt yeşili elbise giymek gördüyseniz:

  • Arayıp, aramamak konusunda tereddüt ettiğiniz kişiyi ararsanız aranızda olumlu gelişmelerin başlamasına sebep olabilirsiniz.

Rüyada zümrüt yeşili elbise giymek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil zümrüt taşı görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından büyük bir azim gösterisi sayesinde kurtulacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada zümrüt yeşili takı görmek haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada zümrüt yeşili görmek insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, çok sevinçli haberler alacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil zümrüt kolye görmek sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, bir düşmanın kötü haberini almaya rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil zümrüt görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine yorulur.

Rüyada yeşil zümrüt yüzük görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, kısaysa da ömrün kısa süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada zümrüt yeşili yüzük görmek kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, huzurunun bozulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments