Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zümrüt kolye görmek

Rüyada zümrüt kolye görmek

Rüyada zümrüt kolye görmek sözünde duracağına, ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, borçlarından kurtulacağına, bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına, işlerinde çok başarılı olacağına rivayet eder.

Rüyada zümrüt kolye gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren ortamlar oluşabilir.

Rüyada yeşil zümrüt kolye görmek variyetini çoğaltacağına, rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada zümrüt taşlı kolye görmek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada zümrüt kolye görmek kendinden emin adımlar atacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalettir.

Rüyada zümrüt kolye takmak iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve gelirinin de kendisini konfor içinde yaşatacak miktarda olacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına alamet eder.

Rüyada elmas zümrüt görmek gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi zümrüt görmek kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına, evlatlarından hayır bulacağına ve ailesinin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zümrüt küpe görmek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, aralarındaki ağız tadının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil zümrüt taşı görmek kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, kendisine rakip olan insanların ortaya atacağı dedikoduları ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments