Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi zümrüt görmek

Rüyada mavi zümrüt görmek

Rüyada mavi zümrüt görmek iş hayatında saygı göreceğine, çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada mavi zümrüt gördüyseniz:

  • Mevcut bilgileri veya iletilen haberleri detaylı şekilde incelemenizde fayda var.

Rüyada mavi zümrüt görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada zümrüt taş görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, yolunda huzurla devam edeceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil zümrüt kolye görmek yaşama hevesinden olacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı zümrüt görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakında geleceğine ve tüm aileyi mutluluktan uçuracağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine yorulur.

Rüyada zümrüt yeşili yüzük görmek işlerinin çok yolunda gideceğine, helal rızıklara kavuşulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına işaret eder.

Rüyada zümrüt taşlı yüzük görmek vaatlerin ve verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine ve sorun yaratacak bir projeye dâhil olunacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, yalan söylemeyeceğine alamet eder.

Rüyada altın zümrüt görmek bereketin artacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, çaresiz hallere düşeceğine, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına alamet eder.

Rüyada zümrüt yüzük görmek hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına, yaptıkları şeylerden ötürü rüya sahibinin büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments