Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elmas zümrüt görmek

Rüyada elmas zümrüt görmek

Rüyada elmas zümrüt görmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı haberlere, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, hayatında kolaylıkların meydana geleceğine, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, yükseldikçe yükseleceğine rivayet eder.

Rüyada elmas zümrüt gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatle atmanız en iyi sonuçların alınmasının sigortası olabilir.

Rüyada elmas zümrüt görmek hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine alamet eder.

Rüyada zümrüt taşlı yüzük görmek kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine alamet eder.

Rüyada zümrüt anka kuşu görmek bol nimete kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına delalet eder.

Rüyada mavi zümrüt görmek sevilen ve değer verilen kişilerden büyük bir ihanet görüleceğine, işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına inanılır.

Rüyada yeşil zümrüt taşı görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zümrüt taşlı kolye görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, kendisine uzun süre gelemediği gibi işte de moralsizliği nedeniyle sıkıntı yaşayacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, deneyim kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada zümrüt toplamak çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza rivayet eder.

Rüyada zümrüdü anka görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments