Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zühre yıldızını görmek

Rüyada zühre yıldızını görmek

Rüyada zühre yıldızını görmek kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada zühre yıldızını gördüyseniz:

  • Sizin için faydası olmayan düzenlemelerden, anlaşmalardan veya işlerden kurtulmanız bazı kayıpların yavaş yavaş azalmasını sağlayabilir.

Rüyada tarık yıldızını görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada yıldız ışığı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, işsizlerin iş sahibi olacağına, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada yıldızı görmek öz güveninin yerine geleceğine, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yıldız kayması görmek atılan adımların başarıya çıkacağına, dininden vazgeçmeyeceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde parlak yıldızlar görmek başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, kara kara düşünür olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı yıldız görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok yıldız görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, uzun yıllar yaşayacağına, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına yorulur.

Rüyada yıldız ve bulut görmek asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments