Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok yıldız görmek

Rüyada çok yıldız görmek

Rüyada çok yıldız görmek şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, zor günlerin biteceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, başarılı bir iş hayatı geçirileceğine, hayırlı bir karar verileceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok yıldız gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiye kendiniz için istediğiniz serbestliği vermiyor olabilirsiniz.

Rüyada yıldızlara uçtuğunu görmek sürekli stres ve sinir içinde olacağına, kısmetlerinin açılacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada uzayda yıldızlar görmek bol kazanç elde edeceğine, sevilen kişilerin dara girmiş olan işlerine yardım edileceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına işarettir.

Rüyada üç yıldız görmek sevdiği kimseden hayır göreceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, kafasındaki her soruya cevap bulacağına delalet eder.

Rüyada yıldızların yakınlaştığını görmek etrafınızda size olan düşmanlığını saklamayacak kişiler olacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına inanılır.

Rüyada yeşil yıldız görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, sevdiği ve güvendiği insanlardan destek alamayacağına, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine alamet eder.

Rüyada yıldız olmak huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, bedeninin de iyileşeceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada kayan yıldıza bakıp dilek tutmak kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, ailesi ile mutlu olacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıldız kayması ve dilek tutmak ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments