Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızı görmek

Rüyada yıldızı görmek

Rüyada yıldızı görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, kalbinden geçen tüm dileklerine kavuşacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna rivayet etmektedir.

Rüyada yıldızı gördüyseniz:

  • Kendinize çeki düzen vermelisiniz.

Rüyada dolunay ve yıldız görmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız tilbeyi görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine işarettir.

Rüyada yıldız ay görmek şifaya kavuşacağına, komşular ile girilecek olan bir tartışmadan ötürü büyük üzüntü duyulacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, beklentilerin gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada yıldızlara gitmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada yıldız parladığını görmek makbul olan mallar edineceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine yorulur.

Rüyada yıldız şekli görmek ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, konforunun yerinde olacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına yorulur.

Rüyada yıldızın kaydığını görmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına delalettir.

Rüyada yıldızlı küpe görmek moralinin, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulmasına yardım edeceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments