Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız ve bulut görmek

Rüyada yıldız ve bulut görmek

Rüyada yıldız ve bulut görmek o işi canlandıracağına, yapılan hataların tekrarlanmayacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına delalet eder.

Rüyada yıldız ve bulut gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki Astrolojik etkiler Polisiye olaylara ya da başka istenmeyen durumlara karışmanıza sebep olabilir.

Rüyada yıldız ve bulut görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına delalet eder.

Rüyada kapkara bulutlar görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulutu eline almak kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına alamet eder.

Rüyada bulutta insan yüzü görmek çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulutlarda yazı görmek çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada karanlık bulutlar görmek hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulutların üzerinde olmak zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, sağlık problemleri nedeniyle zor günler geçireceğine delalettir.

Rüyada renkli bulut görmek mevkie edineceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments