Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zorlu yokuş çıkmak

Rüyada zorlu yokuş çıkmak

Rüyada zorlu yokuş çıkmak sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, sorunların daha rahat bir şekilde çözülerek başarıya ulaşılacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine delalettir.

Rüyada zorlu yokuş çıkmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerde ağırlığınızı hissettirmeniz gerekebilir.

Rüyada yokuşu zor çıkmak verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zorlu yokuş çıkmak ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine yorulur.

Rüyada merdiveni zor çıkmak huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenlerden zor çıkmak rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, ancak dişini sıkıp dayanması sayesinde çok büyük bazı kazançlar elde edeceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine inanılır.

Rüyada merdivenleri zor çıkmak çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada zorlu merdiven çıkmak bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, huzur ve saadet bulacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden zor çıkmak çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, işlerinin hafifleyeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına yorulur.

Rüyada motorla yokuş çıkmak huzur ve mutluluk bulacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments