Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zor yollardan geçmek

Rüyada zor yollardan geçmek

Rüyada zor yollardan geçmek işin düzeltileceğine, ayrılıktan ötürü yaşanan üzüntünün kısa süre geçmesi için bazı reçeteler uygulanacağına, sevilen bir kişi olunacağına, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına delalettir.

Rüyada zor yollardan geçmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda doğru ilerleyip ilerlemediğiniz ya da işlerin yolunda olup olmadığı hakkında kafanızda soru işaretleri olabilir.

Rüyada zorlu yollardan geçmek geçimini sağlamanın dışında, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine yatırımlar yapıp, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada zor yollardan geçmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine işarettir.

Rüyada zor yerlerden geçmek ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, kazancının bol olacağına, dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine yorulur.

Rüyada köprüden zor geçmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada zor bir yoldan geçmek önemli sorumluluklar alacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada zorlu yoldan geçmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada zor bir yerden geçmek bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına, üzgün ve karamsar olacağına, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine ve yapılan işlerin sonunda helal para ve mal kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada zor yol görmek çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments