Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zor yerlerden geçmek

Rüyada zor yerlerden geçmek

Rüyada zor yerlerden geçmek heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, Allah’ın kendisine her neyi hayal ederse onu yaşamayı nasip edeceğine, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, adının ülke dışında yayılacağına, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada zor yerlerden geçmek gördüyseniz:

  • Daha akıllı bir plan kurgulamanız gerekiyor.

Rüyada zor yerlerden geçmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, idealist kimse olacağına, en pahalı evlerde oturacağına işaret eder.

Rüyada zor bir yerden geçmek bir sebeple gergin ve stresli günler geçireceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, ana baba için hayırlı bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada zorlu yollardan geçmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada zor yollardan geçmek deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada zorlu yoldan geçmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada zor bir yoldan geçmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada köprüden zor geçmek şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına, zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine rivayet eder.

Rüyada zor bir yere tırmanmak öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments