Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zor bir yoldan geçmek

Rüyada zor bir yoldan geçmek

Rüyada zor bir yoldan geçmek kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine, kazançlı çıkacağına, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Rüyada zor bir yoldan geçmek gördüyseniz:

  • Sürekli fikir değiştirmeniz durumunda size baskı uygulayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada zorlu yoldan geçmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına delalet eder.

Rüyada zor bir yoldan geçmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada zor yolda yürümek başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine, daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine delalet eder.

Rüyada zorlu yolda yürümek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yolda zor yürümek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine işarettir.

Rüyada zor bir yerden geçmek bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine yorulur.

Rüyada zor yerlerden geçmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köprüden zor geçmek büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments