Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zor yol görmek

Rüyada zor yol görmek

Rüyada zor yol görmek yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine işarettir.

Rüyada zor yol gördüyseniz:

  • Artık işe yaramayan bağlardan kurtulmak gerekebilir.

Rüyada zorlu yollarda yürümek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada zor yol görmek yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, verilen kararların geri çekileceğine, bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına delalet eder.

Rüyada zor yollardan geçmek hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına inanılır.

Rüyada yolunu zor bulmak sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına alamet eder.

Rüyada zorlu yollardan geçmek bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine alamet eder.

Rüyada kardeşini zor durumda görmek çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok büyük üzüntüler duyacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına rivayet eder.

Rüyada namazı zor kılmak övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, kişinin de hiç olmadığı kadar bahtiyar olacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına alamet eder.

Rüyada yürümede zorluk çekmek kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, büyüleyeceğine, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments