Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zor bir yere tırmanmak

Rüyada zor bir yere tırmanmak

Rüyada zor bir yere tırmanmak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, çok zor durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada zor bir yere tırmanmak gördüyseniz:

  • Kısa bir ayrılık yaşayabilirsiniz.

Rüyada zor bir yere tırmanmak işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine inanılır.

Rüyada zor yerlerden geçmek ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine işarettir.

Rüyada bir yere tırmanmak maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bi yere tırmanmak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada dik bir yere tırmanmak kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir yere tırmandığını görmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, mutlu olunacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine tabir olunur.

Rüyada yüksek bir yere tırmanmak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, gönlünün ferahlayacağına, hayatının düzene gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir yere tırmanmak duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, zorluklarla geçecek bir döneme girileceğine ve beklenmedik bir anda büyük bir tartışmanın ortasında kalınacağına, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments