Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zor durumda kalmak

Rüyada zor durumda kalmak

Rüyada zor durumda kalmak can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine alamet eder.

Rüyada zor durumda kalmak gördüyseniz:

  • Yerinizde oturmamalısınız.

Rüyada zor durumda kalmak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada babasını zor durumda görmek uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, maddi olarak çok iyi bir durumda olacağına, zarar etme riskini en aza indireceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının zor durumda olduğunu görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine, geçineceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini zor durumda görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına, başarılı bir kişi olacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin zor durumda olduğunu görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, ağız tadı ile yaşanacağına inanılır.

Rüyada zor durumda olduğunu görmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada zor durumda olmak kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına delalettir.

Rüyada kardeşinin zor durumda olduğunu görmek çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments