Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşının zor durumda olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının zor durumda olduğunu görmek

Rüyada arkadaşının zor durumda olduğunu görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, uykusuz geceler yaşanacağına, yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, istemeden bazı sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, bu sebeple çok büyük üzüntü ve tedirginlik duyacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına, aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine ve iş hayatında düştüğü sıkıntılı durumu yakında ortadan kaldıracağına işaret eder.

Rüyada arkadaşının zor durumda olduğunu gördüyseniz:

  • Odaklanmanız gerekiyor.

Rüyada arkadaşını zor durumda görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, zarar gören insanlara yardım edeceğine, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşının zor durumda olduğunu görmek elinin bolluğa kavuşacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada birinin zor durumda olduğunu görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine delalet eder.

Rüyada zor bir durumdan kurtulmak ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, başarıya giden yolların açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğini zor durumda görmek sonuçtan memnun kalacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına inanılır.

Rüyada sevgilinin zor durumda olduğunu görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, işlerinin bozulup, çalışma hayatının aksiliklerle dolu olacağına alamet eder.

Rüyada babasını zor durumda görmek isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini zor durumdan kurtarmak gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments