Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zor durumda olmak

Rüyada zor durumda olmak

Rüyada zor durumda olmak fakirleşeceğine, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine inanılır.

Rüyada zor durumda olmak gördüyseniz:

  • İçinizden gelen aşırı masraf yapma tepkilerini kontrol altında tutamazsanız sununda bütçenizde büyük bir delik açmış olursunuz.

Rüyada zor durumdan kurtulmak çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğini zor durumda görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, mutluluk dolu haberler alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin zor durumda olduğunu görmek verdiği emeklerin heba olacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin zor durumda olduğunu görmek işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasını zor durumda görmek işlerinin günden güne açılacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, güçlendikçe güçleneceğine yorulur.

Rüyada zor durumda kalmak hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, yakın zamanda ev ya da araba alacağına rivayet eder.

Rüyada kardeşini zor durumda görmek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına, melanetin, uğursuzluğun, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada zor durumda olduğunu görmek girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments