Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zor durumda olduğunu görmek

Rüyada zor durumda olduğunu görmek

Rüyada zor durumda olduğunu görmek her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, alım zorluğu yaşamayacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada zor durumda olduğunu gördüyseniz:

  • Belli değişiklikler yapma isteği duyabilirsiniz.

Rüyada ölmüş birini zor durumda görmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, problemlere çözüm bulunacağına inanılır.

Rüyada birini zor durumdan kurtarmak bütçesinin küçüleceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin zor durumda olduğunu görmek gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, sevinçli bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada zor durumda kalmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin zor durumda olduğunu görmek herkesin şaşırtılacağına, sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, ancak bu adımları ve yapılacak çalışmalar sonunda kazanılacak başarıyı ve kazancı kıskanan bir kişi tarafından işlerinin bozulmaya çalışıldığına, bu yüzden çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına işarettir.

Rüyada babasını zor durumda görmek kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine alamet eder.

Rüyada zor durumdan kurtulmak dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kardeşini zor durumda görmek şansın kaçacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments