Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasını zor durumda görmek

Rüyada babasını zor durumda görmek

Rüyada babasını zor durumda görmek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, maddi zararını karşılayacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kurulacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına tabir olunur.

Rüyada babasını zor durumda gördüyseniz:

  • Bazı konularda belli bir fikre sahip olmadan önce detaylı şekilde düşünmelisiniz.

Rüyada babasını zor durumda görmek onlarla ayrı düşeceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını zor durumda görmek çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, aşık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının zor durumda olduğunu görmek iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına delalet eder.

Rüyada kardeşinin zor durumda olduğunu görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin zor durumda olduğunu görmek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, eskisinden de iyi olacağına delalettir.

Rüyada kardeşini zor durumda görmek sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, sevilen bir kişi olunacağına, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyi zor durumda görmek niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini zor durumda görmek ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments