Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin zor durumda olduğunu görmek

Rüyada sevgilinin zor durumda olduğunu görmek

Rüyada sevgilinin zor durumda olduğunu görmek sıkıntı ve stres yaratan durumların ortadan kalkacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, her daim Allah yolunda olacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, yaraların merheminin bulunulacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin zor durumda olduğunu gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkiniz sizi tatmin etmez seviyede ise ya da yalnız bir kimseyseniz yeni bir ilişki geliştirebilirsiniz.

Rüyada eski sevgilinin zor durumda olduğunu görmek insanlarla karşı karşıya geleceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi zor durumda görmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada sevgilinin zor durumda olduğunu görmek bol rızık elde edeceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, içinde bulunduğu parasal duruma karşı bu kişiden çok büyük destek göreceğine işarettir.

Rüyada kendini zor durumda görmek yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine işarettir.

Rüyada zor durumda olduğunu görmek rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, sıkıntılar son bulacağına, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine tabir olunur.

Rüyada zor bir durumdan kurtulmak kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birini zor durumda görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını zor durumda görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments