Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ziyaret yeşili görmek

Rüyada ziyaret yeşili görmek

Rüyada ziyaret yeşili görmek dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına tabir olunur.

Rüyada ziyaret yeşili gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söylediklerini dikkatle dinlemeli, gelecekle ilgili faaliyetlerinizi, arkadaşlık ilişkilerinizi veya ilgi alanlarınızı ilgilendiren bilgiler elde etmeye çalışmalısınız.

Rüyada yeşil ziyaret görmek aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ziyaret yeşili görmek zarar getirecek bir kişi ile bağların koparılacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, insanların duyduğu tüm saygının ve hayranlığın yok olacağına inanılır.

Rüyada evliya mezarı ziyaret etmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, kimseden korkmayacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına işaret eder.

Rüyada kabri ziyaret etmek ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hapishaneyi ziyaret etmek hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve eğitim konusunda bazı başvurular yapılacağına ve hayati bir konuda karar verileceğine, muradına ereceğine, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada hacdan gelen birini ziyaret etmek ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine, zor zamanlar geçireceğine, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hastane ziyareti görmek dinini yaşayacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, sevilen bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada hastaya ziyarete gitmek makam ve rızık sağlayacağına, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments