Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil ziyaret görmek

Rüyada yeşil ziyaret görmek

Rüyada yeşil ziyaret görmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil ziyaret gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızı değiştirmek istiyorsunuz.

Rüyada ziyaret yeşili görmek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına yorulur.

Rüyada yeşil ziyaret görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mahküm ziyaret etmek böylece rüyayı gören kişinin, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini ziyaret etmek büyük bir cesaret örneği göstererek ve ya Allah diyerek çok riskli işlere gireceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine rivayet eder.

Rüyada komşuyu ziyaret etmek parasal ve ruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine işarettir.

Rüyada askeri ziyaret etmek bazı engellerle karşılaşacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine delalettir.

Rüyada umre ziyareti yapmak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada hapishanede birini ziyaret etmek hasadının tarlasında kalacağına, hayırlı bir şekilde girilen işten çok büyük zararlar edilerek çıkılacağına, mutlu günlerin yakında olduğuna yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments