Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kabri ziyaret etmek

Rüyada kabri ziyaret etmek

Rüyada kabri ziyaret etmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, attığı adımların boşa çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabri ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Hiçkimseye güvenemezsiniz.

Rüyada evliya kabrini ziyaret etmek ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, azı dişlerini çektirmek aile içi çözüme kavuşmayan meselelerde rahatlama yaşanacağına, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına yorulur.

Rüyada kabeyi ziyaret etmek tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, eşi ve çocukları ile mutluluğunun da daim olacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine işaret eder.

Rüyada kabri ziyaret etmek gerekirse özür dileneceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına alamet eder.

Rüyada kabir ziyareti etmek yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine ve büyük başarı kazanacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, rızık eksikliği yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının ziyarete geldiğini görmek tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, imkânlarının çoğalacağına delalet eder.

Rüyada akrabayı ziyaret etmek her işinde iyilikle karşılaşacağına, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, hayal edilenlere ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada askeri ziyaret etmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada yaşlı kadın ziyaret etmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments