Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastaya ziyarete gitmek

Rüyada hastaya ziyarete gitmek

Rüyada hastaya ziyarete gitmek bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına, işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çalışmaların büyük getirileri olacağına işaret eder.

Rüyada hastaya ziyarete gitmek gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda sizi endişelendiren şeyler olabilir.

Rüyada hasta ziyarete gitmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine yorulur.

Rüyada hastaya ziyarete gitmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, hobilerine eğileceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hastaneye hasta ziyaretine gitmek sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına alamet etmektedir.

Rüyada hasta birini ziyaret etmek çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına ve büyük iş sahipleri arasına girileceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, toplum için faydalı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada hastayı ziyaret etmek iş alanını genişletip ün sahibi bir iş adamı olacağına, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, yüksek moralli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastaneye hasta ziyaretine girmek çok fazla zarara sebep olmayacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine inanılır.

Rüyada bir hastayı ziyaret etmek sırlarını kimseyle paylaşmayacağına, eline geçen paraları tutamayacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada kanser hastasını ziyaret etmek isabetli kararlar alacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, hak ve din yolunu bırakacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments