Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ziyaret etmek

Rüyada ziyaret etmek

Rüyada ziyaret etmek sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına inanılır.

Rüyada ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında veya güçlü pozisyondaki kişilerle ilişkilerde dikkatli olmalısınız.

Rüyada babanın mezarını ziyaret etmek hayatının zorlaşacağına, tecrübe sahibi olacağına, hem çok mutlu olacağına hem de etrafındaki insanları çok mutlu edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evliya ziyaret etmek sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, ticaretinin açılacağına ve günlerinin güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada ziyarette yasin okumak umutlarının söneceğine ve mutsuz olacağına, güvensizliğini yeneceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına işarettir.

Rüyada yatır ziyareti yapmak tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evliya mezarı ziyaret etmek o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, parasını dikkatli harcayacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar ziyaret etmek çeşitleneceğine, gelirinin çoğalacağına, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaş ziyaretine gitmek rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada ziyarette dua ettiğini görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments