Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaş ziyaretine gitmek

Rüyada arkadaş ziyaretine gitmek

Rüyada arkadaş ziyaretine gitmek hayatını kazanırken keyif alacağına, zararların telafi edileceğine, gelirinin çoğalacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, huzurun bozulacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaş ziyaretine gitmek gördüyseniz:

  • Kalabalık ortamlarda boşboğazlı tutumlarınız, çevrenizdekilerle olan ilişkilerinizi zedeleyebilir.

Rüyada arkadaşını ziyarete gitmek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, evine bereket geleceğine, iş konusunda değişiklikler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaş ziyaretine gitmek yapılan hataların çok zarar getireceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığı ziyarete gitmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini ziyarete gitmek işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına yorulur.

Rüyada hacı ziyaretine gitmek elinde bulunan parayı da bu şekilde harcayacağına, rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, üzeceğine alamet eder.

Rüyada asker ziyaretine gitmek çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada hapishane ziyaretine gitmek ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kişinin tek başına kalacağına alamet eder.

Rüyada hastane ziyaretine gitmek çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, bu sayede işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, yokluktan, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments