Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ziyarette dua ettiğini görmek

Rüyada ziyarette dua ettiğini görmek

Rüyada ziyarette dua ettiğini görmek çok hayırlı sonuçlar elde edebileceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına, amaçlarına ulaşmaya, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ziyarette dua ettiğini gördüyseniz:

  • Elinize geçen bilgiler veya haberler yanlış ya da eksik olabilir.

Rüyada ziyarette dua ettiğini görmek dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada ziyarete gidip dua etmek aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine inanılır.

Rüyada ziyarete dua etmek özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada türbeyi ziyaret ettiğini görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ziyaret edildiğini görmek işlerinde berekete kavuşacağına, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına alamet eder.

Rüyada hastanede ziyaret edilmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, önemli işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada ziyaret edilmek geçiminin daha kolay hale geleceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine delalet eder.

Rüyada babanın dua ettiğini görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments