Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ziyaret edildiğini görmek

Rüyada ziyaret edildiğini görmek

Rüyada ziyaret edildiğini görmek işlerin aksamayacağına, Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ziyaret edildiğini gördüyseniz:

  • Belli bir ilişki, kişi, teklif veya plana şans tanımakta fayda var.

Rüyada türbeyi ziyaret ettiğini görmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hastanede ziyaret edilmek yorgun ve hasta hissedeceğine, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hayatının iplerini eline alacağına işaret etmektedir.

Rüyada ziyaret edilmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayır işleri yapacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ziyaret edildiğini görmek mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine işarettir.

Rüyada ziyarette dua ettiğini görmek onlara doyasıya sarılacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına işaret eder.

Rüyada evliya türbesini ziyaret etmek çok büyük paralar kazanılacağına, yardımda bulunacağına, geleceğinin zenginlik ve mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taziye ziyaretine gitmek kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, adının tüm dünyaya yayılacağına, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine delalet eder.

Rüyada asker ziyaretine gitmek dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments