Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ziyaret edilmek

Rüyada ziyaret edilmek

Rüyada ziyaret edilmek yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, hem dua alacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada ziyaret edilmek gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme sayesinde kendinize rahat hareket alanı oluşturabilir, daha esnek olabilirsiniz.

Rüyada hastanede ziyaret edilmek hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada ziyaret edilmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada türbeyi ziyaret ettiğini görmek sevilen birinin geleceğine, onu isyan noktasına getireceğine, neredeyse kahrolacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ziyaret edildiğini görmek ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, büyük bir adım atılacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine rivayet eder.

Rüyada ziyarette dua ettiğini görmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ziyarete dua etmek kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına delalet eder.

Rüyada ziyaretten su içmek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada türbeyi ziyaret görmek sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments