Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada taziye ziyaretine gitmek

Rüyada taziye ziyaretine gitmek

Rüyada taziye ziyaretine gitmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, sağlık sorunlarının ve borçlarının biteceğine alamet eder.

Rüyada taziye ziyaretine gitmek gördüyseniz:

  • Üzerinde belli bir etkiniz olabilecekse bazı konuları zorlamalısınız.

Rüyada taziye ziyaretine gitmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, bahtın açılacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taziye gitmek borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, çok zor duruma düşüleceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taziyeye gitmek kazancın ikiye katlanacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada taziye evine gitmek haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada evinde taziye görmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, dertlerin günden güne artacağına, bekar kimseler için varlıklı bir sülaleye mensup kimseyle evlilik gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada kalabalık taziye görmek sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, yeni bir işe gireceğine, iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına işarettir.

Rüyada kendi taziyesini görmek haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, evi kendisinin çekip çevireceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada taziye evi görmek yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, aile hayatına kötü bir leke sürülmeyeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments