Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çelik zırh görmek

Rüyada çelik zırh görmek

Rüyada çelik zırh görmek sevdiği insana kavuşacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, gönül gözünün açılacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, kişinin hareketli yaşamından memnun kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada çelik zırh gördüyseniz:

  • Yeni bir takım ortklıklara girebillir değişik iş alanlarına kaymak üzere girişimlerde bulunabilirsiniz.

Rüyada çelik zırh görmek zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına alamet eder.

Rüyada zırh kuşanmak dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada zırh giymek içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına, ruhunun esenlik bulup aydınlanacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada altın zırh görmek çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve zorlukların aşılacağına işaret eder.

Rüyada zırhlı araba görmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine rivayet eder.

Rüyada zırhlı araç kullanmak büyük bir karamsarlığa kapılacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, ailesi ile birlikte oturabileceği bir ev alacağına işarettir.

Rüyada çelik tencere almak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çelik kapı yaptırmak içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments