Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zırhlı araba görmek

Rüyada zırhlı araba görmek

Rüyada zırhlı araba görmek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, yeni çalışmalar yapılacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, malının üstüne mal ekleyeceğine, işini kaybedeceğine, kurulu düzenin yıkılacağına, işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada zırhlı araba gördüyseniz:

  • Sade anlatımlar seçmekte fayda var.

Rüyada zırhlı araba görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada zırh giymek zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına alamet eder.

Rüyada çelik zırh görmek zahmete ve derde düşeceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına alamet eder.

Rüyada zırh kuşanmak yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, destek vereceği düşünülen bir kişiden destek görülmeyeceğine ve büyük bir hayalkırıklığı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada altın zırh görmek çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada zırhlı araç kullanmak rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına ve ailesinin de tüm sıkıntılarda kişiye yardım edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet eder.

Rüyada polisten arabayla kaçmak çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına işarettir.

Rüyada beyaz eski model araba görmek üzüntülü haberler alacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments