Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zırh giymek

Rüyada zırh giymek

Rüyada zırh giymek büyük kazançlar elde edeceğine, engel olmak isteyen kişilere rağmen bazı adımlar atılacağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına ve böylece çok isabetli bir atılım yaparak geleceği için doğru ve karlı bir yatırım yapabileceğine, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada zırh giymek gördüyseniz:

  • Hayata olumlu bakmanız, iş hayatında, ticarette, finansal alanlarda veya kültürel başlıklı konularda başarı vaat ediyor.

Rüyada zırh giymek kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına, zararların yakında telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada zırhlı araba görmek ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın zırh görmek kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zırhlı araç kullanmak stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada zırh kuşanmak işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine delalet eder.

Rüyada çelik zırh görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine, kafasına ve kalbine göre bir kimse ile tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada abiye giymek bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, rahata ereceğine yorulur.

Rüyada renkli gelinlik giydiğini görmek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments