Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli gelinlik giydiğini görmek

Rüyada renkli gelinlik giydiğini görmek

Rüyada renkli gelinlik giydiğini görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, bu sayede sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, alım gücünün artacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine işaret eder.

Rüyada renkli gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan, abartılardan veya hafife almaktan önemle kaçınmalısınız.

Rüyada renkli gelinlik giymek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına tabir olunur.

Rüyada mavi renk gelinlik giymek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada krem renkli gelinlik giymek güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, hanesine huzurun dolacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına inanılır.

Rüyada yeşil renkli gelinlik giymek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli gelinlik giydiğini görmek yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına rivayet eder.

Rüyada krem renk gelinlik giymek çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil renkli gelinlik görmek çok güzel bir evlilik yapılacağına, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına yorulur.

Rüyada yeşil renk gelinlik görmek her konuda gelişme gösterileceğine, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments