Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıplayan çekirge görmek

Rüyada zıplayan çekirge görmek

Rüyada zıplayan çekirge görmek dertlerinin dermanını bulacağına, işlerin günden güne bozulacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, zahmet veren işlerin artacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, hayata küseceğine delalet eder.

Rüyada zıplayan çekirge gördüyseniz:

  • Acımasız yargılardan veya bazı kişilerin tekliflerini göz ardı etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada zıplayan çekirge görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zıplayarak uçtuğunu görmek gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zıplayan böcek görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına yorulur.

Rüyada zıplayan pire görmek her açıdan eski hayatından çok daha iyi bir duruma girip, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve maddi sıkıntılarının son bulacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine ve alınteri dökerek helal para kazanacağına rivayet eder.

Rüyada zıplayan inek görmek yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına, maddi açıdan büyük bir zenginlik kazanacağına, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada zıplayarak uçmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine ve mutsuz olmasına neden olacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada zıplayan kaplumbağa görmek sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, konforlu ve rahat hale geleceğine, elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine yorulur.

Rüyada zıplayan kedi görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine, kazancının da garanti ve sabit olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments