Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıplayıp düşmek

Rüyada zıplayıp düşmek

Rüyada zıplayıp düşmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, güzel günlerin geleceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, evinden bereketin hiç eksik olmayacağına rivayet eder.

Rüyada zıplayıp düşmek gördüyseniz:

  • Elinizdekileri istediklerinizi alabilmek için fırsata dönüştürebilirsiniz.

Rüyada zıplayıp düşmek yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına delalet eder.

Rüyada zıplayan top görmek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine alamet eder.

Rüyada zıplayan birini görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, muradına ereceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına işaret etmektedir.

Rüyada suda zıplayan balık görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına yorulur.

Rüyada zıplayan örümcek görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, saygın bir hayat yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada zıplayarak yürümek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, kendisini çekemeyen kişiler tarafından işlerinin baltalanacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine alamet eder.

Rüyada zıplayan inek görmek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, ekmeğin kesileceğine, hasta kimselerin iyileşme sürecine gireceklerine, geçimsizliklerin bitip, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden zıplayarak inmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments