Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıpladığını görmek

Rüyada zıpladığını görmek

Rüyada zıpladığını görmek yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, ortaklıkların bozulacağına işaret eder.

Rüyada zıpladığını gördüyseniz:

  • Kullandığınız farklı ya da alışılmamış yöntemler diğerlerinin tepkisini çekebilir.

Rüyada çok yukarı zıplamak bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada balıkların zıpladığını görmek maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, durumun değişmesine, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevinçten zıplamak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, yoksul için zenginliğe rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne zıplamak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine rivayet eder.

Rüyada uzun zıplamak çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada uçmak zıplamak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine yorulur.

Rüyada yükseklere zıplamak daha rahat bir nefes alacağına, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine işaret etmektedir.

Rüyada zıpladığını görmek sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, güvensizliğini yeneceğine tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments