Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun zıplamak

Rüyada uzun zıplamak

Rüyada uzun zıplamak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, şansının yaver gideceğine ve Allah’ın lütuflarına erişme şansına nail olacağına, özellikle ailesine daha çok vakit ayırıp, sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, destek göreceğine, Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun zıplamak gördüyseniz:

  • Belli ihtiyaçlarınız karşılanmıyorsa dikkatli olunması gerekiyor.

Rüyada uzun zıplamak üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına inanılır.

Rüyada sevinçten zıplamak sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada zıplamak uçmak bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tavşanın zıpladığını görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, birçok ortaklık kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamurda zıplamak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada uçarak zıplamak kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yükseklere zıplamak çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, hem kendisinin hem ailesinin maddi durumunun düzeleceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir yerden zıplamak işlerinin hiçbir zaman aksamayacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, kenara para atıp birikim yapmaya çalışacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments