Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zıpkınla vurulmak

Rüyada zıpkınla vurulmak

Rüyada zıpkınla vurulmak başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, yarardan çok zarar getireceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, büyük zararlardan kurtulacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, dertlerden kurtulmaya, kurulu düzenin bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada zıpkınla vurulmak gördüyseniz:

  • Sizden istenenleri yerine getirerek destek bulabilirsiniz.

Rüyada zıpkınla vurulmak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada zıpkınla balık tutmak onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada zıpkınla balık avlamak manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada başı vurulmak genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla rüya sahibinin de içinin ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada başkası tarafından tabancayla vurulmak başarılarını ispat edeceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına işarettir.

Rüyada arkadaşı tarafından vurulmak kişinin çalıştığı yerde hakkında çıkarılan laf, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, hayat mücadelesini yalnız vereceğine, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada sağ ayağından vurulduğunu görmek manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada bacağından vurulduğunu görmek sorunların bir bir çözüleceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments