Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacağından vurulduğunu görmek

Rüyada bacağından vurulduğunu görmek

Rüyada bacağından vurulduğunu görmek yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, çok para kazanacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, malların artacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, işlerinin yarım kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bacağından vurulduğunu gördüyseniz:

  • Maddi veya duygusal bazı ilişkileriniz kopabilir.

Rüyada sağ bacağından vurulmak onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, bu zarar yüzünden alınan borcun uzun bir süre boyunca ödenemeyeceğine, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada bacakta vurulmak bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, hayatının kontrolünü eline alamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurşunla bacağından vurulmak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine tabir olunur.

Rüyada bacaktan iğne vurulmak uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, dikkat çekeceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bacağından silahla vurulmak kişinin bütçesinin üstüne çıkması ile birlikte içinde bulunduğu dönemde mali açıdan biraz sıkıntıya düşeceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada birinin bacağından vurulduğunu görmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, helal lokma yiyeceğine ve gönül rahatlığı içinde olacağına, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bacağından vurulmak kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, şansının da açık olacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine ve çekilen hastalıklardan Allah’ın izniyle kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada silahla bacağından vurulmak rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments