Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayağını zincirli görmek

Rüyada ayağını zincirli görmek

Rüyada ayağını zincirli görmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, işlediği günahların tekrar işlenmemesi koşulu ile affedileceğine, zorlukların geride kalacağına, yaşamını daha iyi planlayacağına, sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine rivayet eder.

Rüyada ayağını zincirli gördüyseniz:

  • Doğru adımlar atmak için yanıltıcı etkilerin sona ermesini beklemenizde fayda var.

Rüyada ayağını zincirli görmek zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, kalbinin küt küt edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağından zincirlenmek sorunlarının son bulacağına, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, hayırlı bir yola girileceğine, işlerinin duracağına rivayet eder.

Rüyada siyah zincir görmek rahat bir hayat sürüleceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın zincir görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına rivayet eder.

Rüyada boğazında altın zincir görmek hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın zincir almak zararların telafi edileceğine, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, çevresinin kendisi gibi varlıklı kimselerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada arabaya zincir takmak gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine rivayet eder.

Rüyada kopuk zincir görmek hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments