Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zincir bulmak

Rüyada zincir bulmak

Rüyada zincir bulmak malının ve parasının çoğalacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada zincir bulmak gördüyseniz:

  • Olayları buna göre değerlendirmenizde fayda var.

Rüyada altın zincir kolye bulmak olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına işarettir.

Rüyada altın zincir bulmak geleceğinin de çok parlak olacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına ve şansın da her zaman arkasından geleceğine, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada gümüş zincir bulmak çeşitli fırsatlar elde edeceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zincir bulmak aralarında bir konuşma geçeceğine, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına tabir olunur.

Rüyada zincir kırmak Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, sevdiği birine hediye alacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına işarettir.

Rüyada arabaya zincir takmak başın borçlularla belaya gireceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada uzun zincir görmek sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, parasal ferahlığa çıkılacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın zincir kaybetmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments