Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uzun zincir görmek

Rüyada uzun zincir görmek

Rüyada uzun zincir görmek geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, herkesin dikkatinin çekileceğine, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, sebep olacağına delalet eder.

Rüyada uzun zincir gördüyseniz:

  • Duygusal konularda karar almakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada uzun zincir görmek yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, etrafında hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına alamet etmektedir.

Rüyada uzun altın zincir görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kolye zinciri görmek onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına, rahata ereceğine, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına delalet eder.

Rüyada zincir toplamak hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına rivayet eder.

Rüyada kalın zincir görmek mutluluk ve saadete, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına delalet eder.

Rüyada kırık zincir görmek yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada paslı zincir görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine inanılır.

Rüyada altın zincir bilezik görmek yeni bir başlangıç yapmaya, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments