Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zifiri karanlıkta kalmak

Rüyada zifiri karanlıkta kalmak

Rüyada zifiri karanlıkta kalmak aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada zifiri karanlıkta kalmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde karşı cins üzerinde olumlu izlenimler bırakabilirsiniz.

Rüyada zifiri karanlıkta kalmak büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına işarettir.

Rüyada zifiri karanlık görmek zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına delalettir.

Rüyada zifiri karanlıkta yürümek aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, zor durumda bırakacağına, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık yerde kalmak başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, hayatının olumlu şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada karanlık kalmak hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık içinde kalmak bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlıklar içinde kalmak şansının ve kısmetlerinin açılacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine alamet eder.

Rüyada karanlık odada kalmak sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve Allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, işsiz ise işe gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments